Ads 468x60px

Text

  • Pelan PruBSN Takaful

    Kehidupan tanpa perlindungan ibarat anda duduk tanpa kerusi..ibarat anda berjalan tanpa tongkat apabila tidak lagi boleh berjalan..

  • Adakah Anda Belum Terlambat ?

    kata-kata 'Ingat 5 perkara sebelum 5 perkara' sering bermain di fikiran kita..tapi adakah kita sudah bersedia untuk menghadapinya?

  • Adakah Ini Impian Anda?

    Apakah impian anda? Kereta mewah? Rumah banglo? percutian luar negara? Sertai kami dan anda bakal memenuhi impian anda..

Kenapa Anda Perlu Menyertai kami?

Siapakah yang wajib menyertai kami?
Dalam dunia yang serba mencabar ini, adakah mudah bagi anda untuk mencari pekerjaan dengan bayaran gaji seperti yang anda inginkan? Adakah anda dibayar gaji setimpal dengan dengan kelulusan akademik yang anda ada?Anda seorang salesman?
Jika anda seperti yang saya terangkan itu, anda wajib menyertai kami.

Apakah jawatan yang kami tawarkan?
Jawatan yang kami tawarkan tidak lain tidak bukan adalah Perunding Kewangan. atau dengan kata lain, agen takaful.

Apakah persepsi anda dengan perkataan 'Agen Takaful'?
Low standard? Malu dengan title 'agen takaful'? Tak boleh cari duit? susah dapat customer? kalau anda boleh buat direct sale, kenapa anda tidak boleh buat takaful? Semua itu hanyalah alasan semata-mata..
Di mana ada kemahuan di situ ada rezeki InsyaAllah..

Apakah benefit/faedah yang kami tawarkan?
Selama ini adakah anda pernah terfikir untuk mempunyai pendapatan yang melebihi 5 angka? Dengan kami, anda tidak perlu risau. Anda tidak mengeluarkan sesen pun duit poket anda. Malah kami yang akan tanggung segalanya. Tugas anda hanyalah, BUAT.

Sebagai agen takaful, anda akan menikmati 3 benefit yang ditawarkan oleh pihak syarikat iaitu komisen, bonus dan insentif yang akan berganda setiap tahun. Untuk maklumat lanjut mengenai benefit-benefit yang ditawarkan :

Komisen | Bonus | Insentif

Dan yang paling penting, hidup anda 6 tahun daripada sekarang akan berubah sama sekali..InsyaAllah

Hubungi Azam (013-2907260) / Pn.Azrina Ishak (0192757167)
@ Klik disini untuk MENGUBAH hidup anda.

 

“Sesungguhnya Allah tidak akan mengubah nasib suatu kaum kecuali kaum itu sendiri yang mengubah apa apa yang ada pada diri mereka ” (Surah Ar-Rad:11)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...